Samen koken

Helaas kunnen wij voor de periode van vandaag tot 01-06-2020 geen reserveringen voor onze kookworkshops meer aannemen. Wij hopen u weer vanaf juli te mogen ontvangen.

Het gezelligste uitje van Zuid-Limburg

Welkom bij het gezelligste uitje van Zuid-Limburg. Onze kookworkshops zijn interactief, gezellig én betaalbaar. 

Wij staan voor u en uw gezelschap klaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuilding, afdelingsuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest of vriendenavond? Bij ons bent u aan het juiste adres. Al vanaf € 27,50 per persoon kunt u bij ons terecht voor een 3 gangen diner. Het minimale aantal personen voor de workshop is 8 personen.

Bent u met een groep groter dan 24 personen, neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden van een diner te bespreken.

De kookworkshops zijn bedoeld om er een gezellige avond van te maken.  Wilt u met uw club vrienden of collega’s ook iets extra’s leren? Vraag dan naar de mogelijkheden. Wij kunnen u verschillende kooktechnieken bij brengen, zoals snijtechnieken, vis fileren of sauzen bereiden.  

Neem contact met ons door een mail te sturen naar genieten@pastacasameerssen.nl. Vermeld uw telefoonnummer in de mail, dan nemen wij telefonisch contact met u op om uw avondje uit op maat door te nemen.

Om u een voorstelling te laten maken van onze avond kijk dan op pagina; Een avondje Pasta casa