Een avond bij Pasta Casa

De gehele zaak is gereserveerd voor uw gezelschap alleen, bij binnenkomst staat er, desgewenst, een glaasje prosecco en antipasti klaar, de kaarsen branden en Italiaanse muziek klinkt uit de speakers. Kortom; de sfeer zit er vanaf het begin in, de rest doen jullie.

Tijdens het aperitief wordt aan iedereen uitgelegd hoe de avond zal verlopen, wat het menu is en wat van mensen wordt verwacht. Ook komen enige huishoudelijke mededelingen aan bod.

Wij hebben een klein keukentje waar in met kleine groepjes gewerkt kan worden, afhankelijk van de grootte van het gezelschap wordt deze opgedeeld. Elke gang wordt door een groepje gemaakt en wordt gezamenlijk opgegeten. Het leuke daarvan is dat je een interactieve avond krijgt waarbij alles mag en niets moet. Heb je geen zin om te koken dan blijf je lekker zitten met een drankje. Maar je kan natuurlijk ook komen kijken als er een ander groepje een gerecht aan het bereiden is en dit groepje van de nodige feedback voorzien (dit is altijd het leukst!)

De workshop is niet persé bedoeld om heel veel te leren over koken. Het uitgangspunt is een leuke gezellig avond, waarbij in een ontspannen sfeer gekookt, gegeten, gedronken en gelachen wordt.

Zoals gezegd klinkt bij binnenkomst Italiaanse muziek maar dankzij Spotify is alle muziek mogelijk. Jullie zijn vrij je eigen muziekkeuzes te laten klinken.

Nadat het dessert genuttigd is, al dan niet met een glaasje Limoncello, is er mogelijkheid voor koffie of thee waarna de avond ten einde is. Mocht de sfeer er nog goed in zitten? Wij hebben geen sluitingstijd…

Toch komt aan alles een einde, zo ook aan de avond. De drankjes worden geteld en de rekening wordt opgemaakt, jullie kunnen cash of met pin betalen. Achteraf betalen middels een factuur is ook een mogelijkheid.

Opruimen en afwassen doen wij, wat wil een mens nog meer…

Klik hier om de menukaart te bekijken en uw keuze te maken.